Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic PerfectView CAM1000 Holttérfigyelő kamera

702.234 Ft (552.940 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 9600026481

Holttérfigyelő kamera tárgyérzékelő funkcióval, teherautók számára

A hagyományos holttérfigyelő megoldásokkal ellentétben ez a kanyarodást segítő kamera megbízhatóan tesz különbséget a mozgó tárgyak, mint például a gyalogosok, és a statikus tárgyak, mint például a lámpaoszlopok között. Ez azt jelenti, hogy a vezetőt az eszköz kizárólag valódi veszély esetén figyelmezteti. Az integrált infravörös LED-ek biztosítják a jó képminőséget éjszakai üzemmódban.

Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

BIZTONSÁGOSABB VEZETÉS HAMIS RIASZTÁSOK NÉLKÜL

Ez a kanyarodást segítő kamera „okosabb”, mint a hagyományos holttérfigyelő rendszerek. Az intelligens képfeldolgozó szoftverrel a Dometic PerfectView CAM 1000 megbízhatóan tesz különbséget a mozgó tárgyak, mint például a kerékpárosok, és a statikus tárgyak, mint például a lámpaoszlopok között. A vezetőt vizuális vagy hangjelzés figyelmezteti - kizárólag valódi veszély esetén. Ezenkívül a monitor képernyőjén megjelenik a jármű melletti helyzet. A beszerelés kevés időt és erőfeszítést igényel. Az összes alkatrész egyetlen házba van beépítve - egyszerűen csatlakoztassa a rendszert az áramellátáshoz. Az integrált infravörös LED-ek biztosítják a jó képminőséget éjszakai üzemmódban. A Dometic PerfectView CAM 1000 univerzális megoldás a legtöbb nehéz tehergépjárműhöz alkalmazható.

  • Három az egyben megoldás: mozgó tárgyak észlelése, a kapcsolódó terület videoképe, aktív figyelmeztetés (vizuális/akusztikus)
  • A rendszer csak releváns veszélyek esetén figyelmeztet, például ha a gyalogosok vagy kerékpárosok mozognak a holttérben
  • Gyors és egyszerű beszerelés - az összes alkatrész egyetlen házba van beépítve
  • Egyszerűen csatlakoztatható a tápegységhez - nincs szükség további érzékelőkre vagy vezérlődobozokra
  • Az univerzális megoldás a legtöbb nehéz tehergépjárműhöz és a leggyakrabban használt monitorokhoz alkalmazható
  • Integrált infravörös LED-ek a jó képminőség érdekében éjjel-nappal