Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic MWO 24 mikro

481.960 Ft (379.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 9600000535

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ INVERTERREL, 24 V, 500 W

Útközbeni használatra tervezve - strapabíró, és kényelmi funkciói könnyebbé teszik a sofőrök életét: Ez a mikrohullámú sütő három sütési szintet és kiolvasztási funkciót kínál. Könnyen használható és egyszerűen tisztítható a szokásos forgótányér helyett stabilan rögzített kerámialemeznek köszönhetően. A könnyed, trapéz forma úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen teherautók fülkéjébe.

Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ TEHERGÉPKOCSI-VEZETŐKNEK

Teherautós áruszállítást végezve az ember sajnos nem mindig ér oda időben, illetve nincs mindig megfelelő helyen ahhoz, hogy igazi, tápláló ételt fogyaszthasson. Azonban ha a fülkébe be van építve a Dometic MWO 24 mikrohullámú sütő, akkor útközben is élvezheti a jó, egészséges ételeket. Kényelmesen.

ÉTKEZÉS ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL

A beszereléstől a főzésig és a tisztításig – ezzel a mikrohullámú sütővel minden egyszerű! A tartós, utazás közbeni életciklusra tervezett kialakítás és a kényelmes funkciók megkönnyítik az étkezéseket. A Dometic MWO 24 mikrohullámú sütő három sütési szintet és kiolvasztási funkciót kínál: mindent, amire szükség lehet egy teherautó konyhájában! Könnyen használható és egyszerűen tisztítható a szokásos forgótányér helyett stabilan rögzített kerámialemeznek köszönhetően. A könnyed, trapéz forma úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen teherautók fülkéjébe. Pont belefér számos tárolórekeszbe. A beszerelés is egyszerű feladat, hiszen a rögzítő alap garantálja a biztos tartást. Az MWO 24 beépített 24 V-os tápellátással rendelkezik, ezért nincs szükség külön inverterre. Meleg vacsora kemény munka nélkül!

  • Űrtartalom 17 liter
  • Teljesítmény 500W (mikrohullám) / 960W (akkumulátor)
  • Három különböző teljesítmény (175/270/550W)
  • LED-del megvilágított belső tér a vezető teherautó-gyártók által jóváhagyva
  • Könnyen használható és könnyen tisztítható a szokásos forgótányér helyett stabilan rögzített kerámia lemeznek köszönhetően.
  • Egyenetlen utakhoz készült, hogy a kényelmi funkcióival megkönnyítse a teherautó-vezetők életét
  • 2 rögzítő konzol (a szállított csomag tartalmazza)
  • Professzionális teherszállításhoz készült, tesztelt tartósság
  • e-tanúsítvány (gépjárművekre vonatkozó EMC irányelv)

Szállítási terjedelem
- Microwave, fixing kit, manual
Termékleírás
- Mikrohullámú sütő inverterrel, 24 V, 500 W
MÉRETEK
Méretek ‒ termék mélysége 336 mm
Méretek ‒ termék magassága 280 mm
Méretek ‒ termék szélessége 449 mm
Nettó tömeg 10 kg
Sütőtérfogat 17 l
ELEKTROMOS
Bemeneti feszültség (egyenáram) 24 V
Névleges bemeneti áramerősség (egyenáram) 40 A
Névleges bemeneti teljesítmény (egyenáram) 900 W
Teljesítményfelvétel 500.00 W
TOVÁBBI
Szín Black
Tanúsítványok CE, eMark

MI TÖRTÉNIK A MIKROHULLÁMÚ BELSEJÉBEN?

 

Mindennap milliónyian melegítünk ételeket mikrohullámú sütőben. A mikrohullámú fűtő erejét a „magnetron” adja, amely úgy generál mikrohullámokat, hogy a hálózati elektromosságot nagy erejű, 12 cm (4,7 hüvelyk) hullámhosszú rádióhullámokká alakítja. Ezeket a hullámokat aztán az ételbe sugározza, amely forog, hogy egyenletes legyen a melegítés. A mikrohullámok visszaverődnek az ételrekesz fémfalairól, amíg el nem érik az ételt. Amikor áthaladnak az ételen, gyorsabb rezgésre késztetik az abban található molekulákat. És mivel a rezgő molekulák hőt termelnek, az étel felmelegszik! Köszi a vacsorát, Magnetron.