Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic FreshJet 2200 állóhelyzeti tetőklíma / légkondicionáló

1.075.339 Ft (846.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 9105306515

TETŐ-LÉGKONDICIONÁLÓ LÉGELOSZTÓ DOBOZZAL LEGFELJEBB 7 M-ES JÁRMŰVEKHEZ

Az egyik legkisebb elérhető, hűtésre és párátlanításra képes tető-légkondicionáló legfeljebb 7 m hosszú lakókocsikba és lakóautókba. Élvezze az ideális belső hőmérséklet nyújtotta kényelmet!

Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

HIDEG, KOMPAKT ÉS JÓ TELJESÍTMÉNYŰ

Az ultrakompakt Dometic FreshJet 2200 az egyik legkisebb légkondicionáló egység legfeljebb 7 m hosszú lakókocsikba és lakóautókba, amely elég helyet hagy a tetőn napelemeknek, egy műholdantennának vagy akár egy második FreshJet készüléknek is, ha külön légkondicionált területekre van szüksége. Nagyon alacsony indítási áram biztosítja, hogy az egység még kevés elektromos védelemmel rendelkező kempingekben is jól működjön. Két irányban képes hatékonyan elosztani a levegőt, hűt, fűt is: kényelmet nyújt a jármű belsejében az év minden időszakában!

 • A távirányító segítségével a funkciók kényelmesen kezelhetők
 • A légáramlás elemenként külön-külön állítható fel és le, valamint balra és jobbra.
 • Tápfeszültség: 230 V 50 Hz
 • Üzemmódok: hűtés/fűtés
 • Hűtőteljesítmény: 2200 W (elméleti)
 • 2050 W (ISO 5151 szerint)
 • Fűtőteljesítmény: 1200 W
 • Áramfelvétel: hűtés: 4,1 A
 • fűtés: 5,2 A
 • Hűtőközeg: R407c
 • Hőmérsékletszabályzás: 16 – 31°C
 • Légtér: 25 m3
 • e-tanúsítás (EMC/gépjárművekre vonatkozó irányelvek)

Telephelyünkön vállaljuk valamennyi általunk forgalmazott termék beszerelését

KOMPAKT KLÍMAVEZÉRLÉS

A Dometic FreshJet légkondicionálói a piac legkisebbjei között vannak. A különböző méretű járművekhez különböző változatok érhetőek el, azonban még a legnagyobb teljesítményű változatok kialakítása is ultrakompakt. A helytakarékos kialakítás elég helyet hagy a tetőn napelemek, egy műholdantenna vagy akár egy második FreshJet számára is, ha külön légkondicionált zónákat szeretne. A nagyon alacsony indítóáram és a lágyindítási funkció révén a készülékek még alacsony elektromos védelemmel rendelkező kempingekben is simán működnek. Az állítható légáram hatékony légelosztást tesz lehetővé, pont ahogy szükség van rá. Képes a levegő hűtésére, fűtésére és párátlanítására: A FreshJet légkondicionálók gondoskodnak a kényelméről. A beépített LED-világítás révén a felhasználók háttérvilágítást kapcsolhatnak be a jármű belsejében. Mindegyik funkció kényelmesen, a könnyen használható távirányítóról kezelhető.

Szállítási terjedelem
- Roof Top Unit, ADB, Remote Control, User Manual, Installation Material, Installation Manual
Termékleírás
- Tető-légkondicionáló légelosztó dobozzal legfeljebb 7 m-es járművekhez
Általános megjegyzés
- The standard recommendation of the vehicle length can vary between manufacturer, vehicle type and isolation, thereby can also the classification of the air conditioning system vary.
MÉRETEK
Méretek ‒ termék mélysége 787 mm
Méretek ‒ termék magassága 225 mm
Méretek ‒ termék szélessége 562 mm
Nettó tömeg 32 kg
ELEKTROMOS
Bemeneti feszültség (váltakozó áram) 230 V
Bemeneti frekvencia 50 Hz
Váltakozó áramú áramkör szükséges védelme min. 5.00 A
Váltakozó áramú áramkör szükséges védelme max. 6.00 A
TOVÁBBI
Termosztátvezérlő Elektronikus termosztát
Tanúsítványok CE, E24

DOMETIC FRESHJET

 

Bármilyen méretű jármű felszerelhető légkondicionálóval a sikeres FreshJet sorozat segítségével, amely számos típust tartalmaz. Ezek a FreshJet modellek a piac legkompaktabb klímaberendezései között szerepelnek. Az itt bemutatott változatok ultra kompakt kialakítással rendelkeznek, amelyek helyet hagynak a tetőn a napelemek vagy egy szatellitantenna, vagy esetleg egy második FreshJet számára, ha külön légkondicionált terekre van szüksége. A FreshJet 1700 típus nagyon alacsony indítási árammal, a 2000/2200 típus pedig lágyindítással rendelkezik. Ezáltal biztosítható, hogy a készülék simán működjön még az alacsony elektromos védelemmel rendelkező kempingekben is