Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic CoolFreeze CDF2 36 // Mobil kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 31 l

221.554 Ft (174.452 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 9600028780
Ez a nagy teljesítményű hűtőláda és fagyasztó az étel- és italfélék +10 °C és -15 °C közötti tárolására alkalmas. Integrált vezetőelemei biztos rögzítést tesznek lehetővé a járműben hevederekkel vagy biztonsági övekkel. Mindemellett süllyesztett fogantyújának és kompakt kialakításának köszönhetően kényelmesen hordozható.
Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

BÁRHOL IS JÁRJON, VIGYEN MAGÁVAL KOMOLY HŰTŐTELJESÍTMÉNYT

A Dometic CoolFreeze CDF2 36 csekély súlyú kompresszoros hűtőtechnológiája és kompakt kialakítása révén megkönnyíti az étel- és italfélék hűtését és fagyasztását. Süllyesztett fogantyújának köszönhetően kényelmesen hordozható, a hevederekhez vagy biztonsági övekhez készült integrált vezetőelemek pedig biztonságos és könnyű rögzítést tesznek lehetővé a jármű belsejében. A robusztus zsanérral és felhasználóbarát reteszkialakítással ellátott, tökéletesített fedél egyenletes, sík felületét asztalként is lehet használni. Hatékony hűtőteljesítményének köszönhetően a CDF2 36 a külső hőmérséklettől függetlenül minimális teljesítményfelvétellel képes tartalmának hűtésére és fagyasztására. Élvezze a megbízható hűtést, ahol csak szüksége van rá!

  • A teljes űrtartalma 31 liter – 49 doboz ital vagy öt 1,5 literes flakon elfér benne
  • Kompakt kialakítása révén könnyen pakolható
  • Az Ön kedvelt étel- és italféleségeinek hűtése és mélyhűtése
  • Szabályozható fényerejű digitális kijelző és belső LED-világítás
  • Süllyesztett fogantyú a kényelmes hordozhatóság érdekében
  • A járműben könnyen rögzíthető hevederekkel vagy biztonsági övvel, amelyek a hűtőládán kialakított vezetőelemekbe illeszkednek.
  • Szabályozható hőmérséklet +10 °C és -15 °C között