Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic CFX3 75DZ hűtőláda és fagyasztó, 65 l

469.153 Ft (369.412 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 9600025332

KÉTZÓNÁS MOBIL, KOMPRESSZOROS HŰTŐLÁDA ÉS FAGYASZTÓ, 65 L A+

A nagyszerű elektromos hűtőláda rendkívül lenyűgöző hűtőteljesítménye révén még több élelmiszert és italt vihet magával kedve szerint bárhová. Robusztus kialakítása kiválóan alkalmassá teszi kültéri használatra zord körülmények között is, miközben egy mobilalkalmazással rendkívül egyszerűen és kényelmesen szabályozhatja a Dometic CFX3 készüléket. Külön szabályozható hőmérsékletű, kétzónás tárolórekesszel rendelkezik, így képes egyidejűleg hűteni és fagyasztani.

Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

ÉVEK INNOVÁCIÓJA A TÖKÉLETES HŰTÉSÉRT

Szervezze minden eddiginél hatékonyabban utazásait a Dometic CFX3 75DZ készülékkel. Még frissebb élelmiszerek egyetlen karnyújtásnyira a Dometic piacvezető VMSO3 inverteres kompresszorának köszönhetően, amelynek optimalizált szoftvere gondoskodik a jobb hűtésről, fagyasztásról és teljesítményfelvételről. A CFX3 tartós védőkerettel rendelkezik, amely megóvja a hűtőláda széleit, így ideálisan használható a legrázósabb utazásokhoz is. Erős, rugós alumíniumfogantyúinak köszönhetően könnyen felemelhető és hordozható. A CFX3 hűtési hőmérsékletét a TFT képernyőn is beállíthatja, és az összes kedvenc élelmiszerét bepakolhatja. Töltse le a CFX3 alkalmazást, és vándoroljon gondtalanul a szabadban. Miután a CFX3 készüléket csatlakoztatta telefonon keresztül, beállíthatja az ideális hőmérsékletet, és megtekintheti a részletes energiafogyasztási és hőmérsékleti előzményadatokat is. A tartozékok széles választékából is kedvére válogathat, hogy a legtöbbet kihozhassa hűtőládájából, például egy szigetelő- és védőburkolat segítségével.

  • Bőséges tárolókapacitás – 65 liter
  • Strapabíró, ám könnyű ExoFrame kialakítás kerettel védett szélekkel és alumíniumötvözet fogantyúkkal
  • A nagy teljesítményű VMSO3 kompresszoros hűtési technológia hatékonyan hűt és fagyaszt akár -22°C-ig
  • A könnyen leolvasható nagy felbontású színes kijelző és a puha érintőgombok lehetővé teszik a zökkenőmentes szabályozást és a hűtő teljesítményének felügyeletét
  • A CFX3 alkalmazás lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül is, és teljesítményelőzményeket is kínál
  • A háromfokozatú dinamikus akkumulátorvédelem megakadályozza a járműakkumulátor teljes lemerülését, illetve fokozott teljesítményfelvételt tesz lehetővé munkaakkumulátorok használatakor
  • Külön szabályozható hőmérsékletű, duális tárolórekesszel rendelkezik az egyidejű hűtéshez és fagyasztáshoz

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG ÉS KAPACITÁS

Elképesztő mennyiségű friss élelmiszert és italt tárolhat a Dometic CFX3 hűtőládában a belső kialakításnak köszönhetően. A CFX3 nem rendelkezik külön tejtároló rekesszel, így több hely marad az Ön kedvenc élelmiszereinek. Kedve szerint rendezheti be a teret a kivehető elválasztórács segítségével, és a hideg levegő egyenletesebb elosztását élvezheti az elpárologtatónak köszönhetően, amely most a készülék belső falán kapott helyet.

DIGITÁLIS KIJELZŐ A HŰTŐLÁDA EGYSZERŰ KEZELÉSÉHEZ

A CFX3 sorozat könnyen leolvasható, nagyfelbontású színes kijelzőpanelt kapott, amely megjeleníti a hűtőláda hőmérsékletét és állapotát. Több védelmi rendszer is található beépítve a kijelzőbe, többek között karcálló fedél és IP65 érintésvédelmi osztályú, por- és cseppálló ház, így magabiztosan utazhat bárhová. A továbbfejlesztett USB-port most a kijelzőpanelen található a hordozható készülékek gyorsabb és ergonomikusabb töltéséhez. Az intuitív felhasználói felület színes ábrákkal jeleníti meg a feszültséget, a Bluetooth/WiFi-kapcsolat állapotát és a hőmérsékletet. A hűtőláda működési beállításai egyetlen gombnyomásra módosíthatók az egyszerű menüből.

STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS IP44 VÉDETTSÉGGEL

A Dometic népszerű termékei – mint például a CFX3 35 és a 75DZ kompresszoros hűtőládák és a PLB 40 akkumulátorcsomag – mind IP44 védettségűek. Az IP az idegen test bejutása elleni védelemre utal, amely azt fejezi ki, hogy a termék mennyire védett a szilárd és folyékony részecskék behatolása ellen. Az IP44-es védettség azt tanúsítja, hogy a terméket tesztelték és igazoltan hatékony védelemmel rendelkezik az 1 mm-nél nagyobb tárgyakkal szemben, valamint bármely irányból fröccsenő vízzel szemben. Másként fogalmazva, a Dometic CFX3 kompresszoros hűtőláda és a PLB 40 hordozható akkumulátorcsomag fröccsenésálló, ezért jól bírja a szabadtéri használat viszontagságait.

Szállítási terjedelem
- 1 cooler, 1 manual, 1 Connection cable for 12/24V connection, 1 Connection cable for 100-240V connection, removable wire baskets
Egy- vagy kétzónás Dual
Termékleírás Kétzónás mobil, kompresszoros hűtőláda és fagyasztó, 65 l
Hűtőtechnológia Kompresszoros
MÉRETEK
Méretek ‒ termék mélysége 495 mm
Méretek ‒ termék magassága 472 mm
Méretek ‒ termék szélessége 892 mm
Nettó tömeg 27.8 kg
Bruttó űrtartalom (EN62552) 74.00 l
Tárolókapacitás ‒ összesen (EN62552) 65.00 l
ELEKTROMOS
Bemeneti feszültség (váltakozó áram) 100-240 V
Bemeneti feszültség (egyenáram) 12/24 V
Névleges bemeneti áramerősség (váltakozó áram) 1.12A at 100V, 0.47A at 240V A
Névleges bemeneti áramerősség (egyenáram) 9.6 A
Névleges bemeneti teljesítmény (váltakozó áram) 59 W
Bemeneti frekvencia 50/60 Hz
TELJESÍTMÉNY
Hűtő, típus R134a
GWP 1430
Hűtőközeg mennyisége 59 g
CO2-együttható 0.084 t
Átlagos energiafogyasztás váltakozó áramról (EN62552) 0.30 kWh/24h
Energiafogyasztás 12 V DC (környezeti hőmérséklet 32 °C, belső 4 °C) 1.43 Ah/h
3.04 Ah/h
Energiaosztály EU (1060/2010/EC) A+
Klímaosztály (EN62552) N/T
Szigetelés vastagsága 55.00 mm
Szigetelés típusa PU (Polyurethane)
TOVÁBBI
Szín Slate / Mist
USB-port 5V, 2A
Connectivity Type Bluetooth, WiFi
Kosár Yes
Menetes betétek az alapban a rögzítéshez M6
Lefolyódugó Yes
Anti-condensation coil Yes
Belső világítás Igen, LED
Tanúsítványok ECE R10, CB, CE, GS
Tápvezeték kábelhossza 2.00 m

KÖVESSE NYOMON A HŰTŐLÁDA ÁRAMFOGYASZTÁSÁT, BÁRMERRE IS JÁR

 

A CFX3 alkalmazás a csatlakoztathatóság és a vezérlés teljesen új szintjét kínálja. Ingyenesen letöltheti az App Store-ból és a Google Play Store-ból, és okostelefonján keresztül kapcsolódhat az elektromos hűtőládájához. Távolról is felügyelheti hűtőládája hőmérsékletét, akár a járműve első üléséről, akár egy utazással töltött, kimerítő nap végén, az ágyából. Felhasználóbarát felületének köszönhetően most minden eddiginél egyszerűbben nyomon követheti a CFX3 hűtési állapotát. Ha véletlenül nyitva felejtené a CFX3 fedelét, az alkalmazás egy értesítést küld Önnek, hogy zárja le. Amikor a hűtőláda működik, az alkalmazás részletes feljegyzéseket készít a hőmérsékletről és a teljesítményfelvételről, hogy tisztában legyen a korlátaival a következő utazásakor. Őrizze meg az élelmiszerek frissességét. Induljon felfedező útra. Élvezze a nyugalmat.