Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dometic CFX3 25 - Mobil kompresszoros hűtőláda, 25 l

319.740 Ft (251.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 9600028369
A nagy teljesítményű hűtőládában még többet vihet magával kedvenc étel- és italféleségeiből, bárhová is megy. Robusztus kialakítása kiválóan alkalmassá teszi kültéri használatra, miközben kényelmes mobilalkalmazása az Ön kezébe adja a Dometic CFX3 szabályzását. Utazzon messzebb, maradjon tovább és szerezzen még több élményt.
Gyártó: Dometic

Leírás és Paraméterek

ÉVEK INNOVÁCIÓJA A TÖKÉLETES HŰTÉSÉRT

A Dometic CFX3 25 készülékkel úgy szervezheti szabadtéri kalandozásait, ahogy eddig még soha. A Dometic optimalizált szoftverrel működő, VMSO3 típusjelű, változtatható fordulatszámú, piacvezető kompresszorának köszönhetően hatékonyan hűtheti étel- és italféleségeit utazás közben vagy a természetben. A mostoha kültéri körülményekhez tervezett CFX3 masszív védőkerettel rendelkezik, amelyek megóvja a hűtőláda széleit. Erős, rugós alumíniumfogantyúinak köszönhetően könnyen emelhető és hordozható. A könnyen leolvasható TFT-kijelző és a puha érintőgombok pedig kényelmes hőmérséklet-szabályozást biztosítanak. Töltse le a CFX3 alkalmazást, és kísérje figyelemmel vagy szabályozza a hűtőteljesítményt Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül. Tartozékválasztékunk is rendelkezésére áll, hogy a legtöbbet hozhassa ki hűtőládájából, például egy tartós szigetelő- és védőburkolat segítségével.

  • A teljes űrtartalma 25 liter – 40 italosdoboz vagy öt 1,5 literes flakon elfér benne
  • Strapabíró, ám könnyű ExoFrame kialakítás ütközőkerettel védett szélekkel és alumíniumötvözet fogantyúkkal
  • A nagy teljesítményű VMSO3 kompresszoros hűtési technológia hatékonyan hűt +20 °C és –22 °C között.
  • Könnyen leolvasható, nagy felbontású színes kijelző és lágy érintésű gombok gondoskodnak a könnyű kezelhetőségről és monitorozásról
  • A CFX3 alkalmazás lehetővé teszi a hőfok szabályozását Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül is és a korábbi teljesítményadatok is lehívhatók.
  • A dinamikus akkumulátorvédelem megakadályozza a járműakku teljes lemerülését, vagy lehetővé teszi a mélykisütést munkaakkumulátorok használatakor
  • Robusztus, könnyű és kompakt kialakítás biztosítja a kényelmes hordozhatóságot

DIGITÁLIS KIJELZŐ A HŰTŐLÁDA EGYSZERŰ KEZELÉSÉHEZ

A CFX3 sorozat könnyen leolvasható, nagyfelbontású színes kijelzőpanelt kapott, amely megjeleníti a hűtőláda hőmérsékletét és állapotát. Több védelmi rendszer is található beépítve a kijelzőbe, többek között karcálló fedél és IP64 érintésvédelmi osztályú, por- és cseppálló ház, így magabiztosan utazhat bárhová. A továbbfejlesztett USB-port most a kijelzőpanelen található a hordozható készülékek gyorsabb és ergonomikusabb töltéséhez. Az intuitív felhasználói felület színes ábrákkal jeleníti meg a feszültséget, a Bluetooth/WiFi-kapcsolat állapotát és a hőmérsékletet. A hűtőláda működési beállításai egyetlen gombnyomásra módosíthatók az egyszerű menüből.

MŰSZAKI ADATOK
Általános
SKU-szám 9600028369
Modell CFX325
Címkén szereplő modell CFX325
SKU erre cserélve 9600029521
Szállítási terjedelem 1 cooler, 1 manual, 1 Connection cable for 12/24V connection, 1 Connection cable for 100-240V connection, removable wire baskets
Egy- vagy kétzónás Single
Termékleírás Mobil kompresszoros hűtőládák, 25 l
Hűtőtechnológia Kompresszoros
Méretek
Méretek ‒ termék mélysége 569 mm
Méretek ‒ termék magassága 420 mm
Méretek ‒ termék szélessége 342 mm
Nettó tömeg 12.70 kg
Total volume (IEC 62552-3) 25.00 l
Elektromos
Bemeneti feszültség (váltakozó áram) 100-240 V
Bemeneti feszültség (egyenáram) 12/24 V
Névleges bemeneti áramerősség (váltakozó áram) 0.9A at 100V; 0.38A at 240V A
Névleges bemeneti áramerősség (egyenáram) 3.2A at 24V, 6.5A at 12V A
46 W
Bemeneti frekvencia 50/60 Hz
Teljesítmény
Hűtő, típus R134a
GWP 1430
Hűtőközeg mennyisége 32 g
CO2-együttható 0.046 t
Annual energy consumption at AC (EN62552-3 2020):44 kWh/a
Energy efficiency class (Regulation (EU) 2019/2016) C
Klímaosztály (EN62552) N/T
Szigetelés vastagsága 55.00 mm
Szigetelés típusa PU (Polyurethane)
További
Szín Slate / Mist
USB-port 5V, 2A
Connectivity Type Bluetooth, WiFi
Kosár Yes
Menetes betétek az alapban a rögzítéshez M6
Lefolyódugó Yes
Anti-condensation coil No
Belső világítás Igen, LED
Tanúsítványok ECE R10, CB, EMC, GS
Tápvezeték kábelhossza 2.00 m

KÖVESSE NYOMON A HŰTŐLÁDA ÁRAMFOGYASZTÁSÁT, BÁRMERRE IS JÁR

A CFX3 alkalmazás a csatlakoztathatóság és a vezérlés teljesen új szintjét kínálja. Ingyenesen letöltheti az App Store-ból és a Google Play Store-ból, és okostelefonján keresztül kapcsolódhat az elektromos hűtőládájához. Távolról is felügyelheti hűtőládája hőmérsékletét, akár a járműve első üléséről, akár egy utazással töltött, kimerítő nap végén, az ágyából. Felhasználóbarát felületének köszönhetően most minden eddiginél egyszerűbben nyomon követheti a CFX3 hűtési állapotát. Ha véletlenül nyitva felejtené a CFX3 fedelét, az alkalmazás egy értesítést küld Önnek, hogy zárja le. Amikor a hűtőláda működik, az alkalmazás részletes feljegyzéseket készít a hőmérsékletről és a teljesítményfelvételről, hogy tisztában legyen a korlátaival a következő utazásakor. Induljon felfedező útra. Élvezze a nyugalmat.